Design interior case moderne

Proiecte de amenajari case - ce trebuie să știi

Îți dorești să lucrezi cu un designer de interior de renume dar nu știi de unde să începi? Lucrează cu un expert ale cărui proiectele de amenajări case te inspiră și te fac să visezi. Desăvârșirea unui proiect de succes este posibilă doar atunci când lucrezi cu cei mai buni. Alege întotdeauna ce este mai bun pentru casa ta și nu vei fi dezamăgit.

Nobili Design oferă servicii de design interior pentru case, vile și apartamente luxoase pentru oameni care doresc să trăiască cu stil și rafinament. Am avut ocazia de a amenaja atât case în stil clasic, contemporan, modern și nu numai. Astfel, am căpătat expertiza de care avem nevoie pentru a crea designuri de interior de excepție. Îți dorești un nou început pentru tine și casa ta? Iată ce ar trebui să știi când vine vorba de proiectele de design interior.

Proiecte de amenajari case – Definirea stilului casei tale

Un design nobil nu se referă la un anumit stil. Acesta este mai degrabă un mod de a trăi viața cu stil. De aceea, un spațiu mai restrâns poate deveni la fel de admirabil precum un spațiu vast, dacă lucrezi cu cine trebuie. Toate locuințele care își doresc un aer grandios trebuie să fie sofisticate și elegante. Acest lucru înseamnă că poți alege orice stil îți dorești și vei putea totodată să transmiți o stare de prosperitate.

Dacă îți plac materialele naturale și impunătoare, atunci stilul clasic este pentru tine. Dacă preferi lumina naturală, mobilierul simplu și liniile elegante, atunci cel mai probabil ceea ce cauți este un stil modern. Pentru cineva care își dorește o casă cu o gamă cromatică echilibrată și un aspect aerisit, stilul contemporan este cea mai bună alegere.

Materialele și țesături alese îți înnobilează casa

Un proiect de amenajări interioare de calitate este întotdeauna axat pe durabilitate. Asta înseamnă că locuința ta va arăta excelent atât după terminarea proiectului, cât și peste mulți ani de atunci înainte. Pentru acest lucru este nevoie de folosirea materialelor și țesăturilor de cea mai bună calitate. Dacă îți dorești să faci o investiție pe termen lung, colaborează cu designeri care se respectă și lucrează exclusiv cu materiale premium.

Pe site-ul nostru găsești materiale naturale atât pentru amenajarea sufrageriei, a bucătăriei sau a dormitorului tău. Ele dau un aer fabulos încăperii astfel încât să te poți bucura liniștit de casa ta știind că nu o să se deterioreze în timp. Textura și nuanțele materialelor oferă un aspect fabulos în timp ce definesc stilul ales și îl duc la cel mai înalt nivel.

Un designer de interior face întotdeauna alegeri mărețe

Marele avantaj de a începe proiectul de design al casei tale alături de un profesionist este că vei primi întotdeauna cele mai bune recomandări. Un designer știe cum să transpună dorințele tale în crearea unui design de vis. Atunci când îi expui dorințele tale, el va ști ce fel de soluții să îți ofere. De asemenea, designerii sunt familiarizați cu cele mai potrivite locuri de unde îți poți cumpăra mobilă exact pe placul tău.

Dacă alegi să lucrezi cu noi, vei putea alege dintre obiecte de mobilier fabricate în Italia pe care le poți vedea chiar la noi pe site. Pe lângă un aspect impozant, îți recomandăm acest mobilier datorită gradului înalt de funcționalitate și confort pe care îl oferă. De asemenea, casa ta va căpăta un aspect nobil și impozant, care denotă prosperitate.

Proiecte de amenajari case – combină designul cu arhitectura casei tale

De-a lungul timpului, am lucrat cu locuințe cu diverse stiluri arhitecturale. Acest lucru ne-a dat oportunitatea de a combina cunoștințele și pasiunea pentru design interior cu personalitatea și caracteristicile fiecărei locuințe. Ne dorim ca totul să fie într-o armonie perfectă de culori și materiale  fastuoase. O locuință cu un stil arhitectural bine definit trebuie să aibă un interior care să aducă un plus de valoare stilului și să-l definească. Pentru o casă cu o arhitectură scandinavă, minimalistă, art deco și nu numai, designul interior va întregi experiența vizuală oferită la exterior.

Nobili Design oferă servicii în București, Constanța, precum și în alte orașe din țară. Lucrează cu echipa noastră acum și vei avea parte de o experiență luxoasă în fiecare zi de acum înainte chiar la tine acasă. Pentru echipa noastră, designul interior nobil este mai mult decât un aspect vizual plăcut. Acesta reprezintă aspirația spre un stil de viață prosper și rafinat.

 

Gabriela Nechifor – Designer

Cuprins

Designer Interior