Design interior cu un profesionist: prețul care își merită investiția

De ce credem că este o idee bună să angajezi un designer de interior? Casa ta nu ar trebui să fie doar uimitoare și extravagantă ci să îți reflecte pe deplin stilul personalității tale. S-ar putea să pară imposibil și asta pentru că un design interior incredibil nu se întâmplă peste noapte. Camerele cu un design excepțional sunt explorate cu atenție, organizate și amenajate de către designerii de interior profesioniști. Așa că, dacă te-ai gândit că un designer de interior s-ar putea să nu își merite prețul, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante motive pentru care ar trebui să investești într-un astfel de serviciu.

Designul de interior realizat de un profesionist nu este unul la întâmplare

Din păcate, mulți oameni văd un design interior drăguț la cunoștințe sau pe internet și încearcă să îl reproducă acasă. De cele mai multe ori, rezultatul va fi destul de îndepărtat față de așteptări. Motivul? Nu au luat în considerare particularitățile spațiului de care dispun. Atunci când vrei să realizezi un design de interior ca la carte, nu trebuie doar să aplici un set de reguli care țin de cromatică și amenajare. Trebuie să adaptezi acele reguli la propriul tău spațiu astfel încât întregul design să îți transforme casa într-un spațiu cu totul wow. 

Vei economisi bani cu un designer de interior profesionist  

Ai cumpărat vreodată o piesă de mobilier care să arate atât de bine în magazin, dar să nu se potrivească deloc în nicio cameră din casa ta? Ai vopsit vreodată de trei sau patru ori pereții încercând să găsești acea culoare potrivită pentru fiecare cameră?  Ei bine, prețul unui design de interior profesionist include experiența acestuia astfel încât aceste greșeli să nu se întâmple. Vei economisi bani nu numai pe mobilă și vopsele ci și pe mult mai multe materiale și finisaje care e posibil să îți placă, dar să fie total nepotrivite pentru casa ta. 

Designul de interior nu este unul scump

Cele mai multe persoane cred că e nevoie de sume de bani uriașe pentru a-ți permite să lucrezi cu un designer de interior profesionist. Care este realitatea însă? De fapt, atunci când realizezi designul de interior de unul singur, ai posibilitatea de a realiza fiecare etapă în funcție de banii disponibili. Astfel, întregul proiect se poate întinde și pe o perioadă de un an de zile. În plus, nu poate fi vorba de un design de interior bine pus la punct, ci mai mult de o amenajare. În ceea ce privește colaborarea cu un designer de interior sau cu o companie ce livrează și servicii de achiziții și de amenajare, aici întregul proces este mult mai accelerat, iar banii vor fi livrați parțial, în tranșe sau integral, până la finalizarea proiectului. Astfel, dacă vei livra deodată toată suma, costurile de design ți se vor părea cu mult mai mari. În realitate însă, și dacă ai un buget mic te poți încadra să colaborezi cu un designer de interior.

Orice serviciu de design interior îți va economisi timp

Nu te mai ocupi tu de proiect, de alegerea mobilei sau de întregul proces de achiziții (în funcție de profilul și competențele companiei contractate). Astfel, îți rămâne doar să dai indicații prețioase și să te bucuri mai mult de viață. Designerul de interior profesionist rămâne să îți facă o analiză profesională a spațiului și proiectul 3D de design. După acordul asupra acestei schițe, acesta se poate ocupa și de achiziționarea pieselor de mobilier, a accesoriilor și a materialelor necesare. 

De ce este designul de interior o investiție?

Pentru că investești mai mult în confortul tău, în starea ta de bine și în calitatea propriei tale vieți. Așa că prețul unui design de interior este unul mic pe lângă beneficiile mari și de durată pe care ți le oferă. Dacă ne dai dreptate, te așteptăm să îți oferim servicii complete de design interior și amenajare care să creeze un loc cu totul special pe care să îl numești acasă.

Conținut

Nechifor Gabriela

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *