stil_design_interior, sfaturi_design_interior

Cum personalizezi designul de interior în funcție de stilul tău de viață?

Opulență, stil, eleganță, funcționalitate sau minimalism? Există atât de multe stiluri de design interior și posibil ca puține dintre acestea să se potrivească stilului tău de viață. Pentru a afla care este designul de interior potrivit pentru tine va trebui să ții cont de câteva aspecte ce vizează prețul, gusturile tale și nevoile cotidiene. Așadar, cum alegi și personalizezi un design interior în funcție de nevoile tale cotidiene? Iată ce spun specialiștii:

design_interior_stil, blog_design_interior

Design de interior în funcție de stilul de viață

Ești o persoană sedentară sau îți place să îți umpli ziua cu tot felul de activități? Dacă îți place să petreci mai mult timp în casă, e probabil să acorzi o mai mare importanță aspectului estetic al fiecărei camere. Astfel, dacă pui preț pe detalii, materiale și îți dorești o viziune de ansamblu elegantă, e posibil să ți se potrivească un design de interior clasic. În funcție de nevoile tale sau dacă lucrezi de acasă, îți poți amenaja spații specifice precum un birou, o zonă de machiaj sau chiar un bar cu băuturi rafinate. În schimb, dacă ești o persoană extrem de activă și implicată în activități diverse, e posibil să ai o preferință pentru designul de interior modern sau minimalist. Aceste 2 stiluri pun funcționalitatea pe primul loc. Astfel, vei avea la dispoziție spații practice, dar care să nu facă rabat de la calitate sau confort. Totodată, dacă activitățile tale presupun, în mare măsură hobby-uri, aceste designuri de interior pot include extrem de eficient un atelier de pictură sau o zonă de depozitare a ustensilelor de pescuit. 

design_interior_stil, blog_design_interior

Prețul pe care ești dispus să-l investești într-un design de interior

Stilul de viață al fiecărei persoane se bazează pe o serie de priorități. Astfel, bugetul de design interior poate fi extrem de diferit de la o familie la alta. Dacă îți dorești un design de interior de lux, bugetul va crește considerabil. Motivul? Calitatea materialelor și a finisajelor fiecărui element necesar amenajării. Luxul va fi la el acasă în interioarele proiectate în stil clasic. Iar o notă de rafinament poate fi atinsă cu alegerea unui mobilier italian pentru decor: clasic, calitativ, de lux. Dacă nu îți dorești să investești foarte mult într-un design de interior, dar vrei să te bucuri de calitate, avem câteva propuneri pentru tine. Alege designurile de interior practice și funcționale: designul interior modern, designul interior minimalist și chiar designul de interior eclectic pot fi potrivite pentru tine. Toate 3 îți vor transforma casa într-un spațiu cozy și funcțional, dar calitativ.

design_interior_stil, blog_design_interior

Designul de interior cu influențe internaționale

Îți place să călătorești și îți dorești un design de interior cu totul aparte? Dacă îți dorești un design consacrat la nivel internațional și extrem de primitor, poți alege designul de interior mediteranean. E practic, elegant și aparte. Și în plus, datorită designului și a detaliilor inedite, îți oferă senzația că te afli într-o vacanță pe coasta Mării Mediteraneene. Dacă simți că acest stil nu te reprezintă, poți alege varianta stilului eclectic, ce prezintă o combinație practică a diverselor designuri internaționale. Tot printre recomandările specialiștilor pentru pasionații de călătorii se află designul de interior industrial, designul de interior rustic elegant și chiar designul de interior asiatic. Care crezi că s-ar potrivi cel mai bine personalității tale?

design_interior_stil, blog_design_interior

Pentru mai multe detalii de personalizare și sfaturi pentru alegerea designului de interior potrivit pentru tine, specialiștii Design Interior Nobili se află la dispoziția ta. Cu un portofoliu amplu de proiecte de design și peste 10 ani de experiență în design interior îți propunem soluții ingenioase și adaptabile bugetului și stilului tău de viață.

Continut

Designer Interior

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *