Proiect de amenajari pentru casa clasica

Îți dorești ca locuința ta să arate ca o casa clasica din revistele renumite de design interior? Atunci ai nevoie de un proiect de amenajare care va dezvălui adevăratul potențial al casei tale. O firmă de design interior de renume te va ajuta să creezi stilul dorit și îl va personaliza conform nevoilor și cerințelor tale. 

Nobili Design are o experiență vastă în amenajarea caselor în stil clasic, atât în București, cât și în alte orașe din țară. În capitală, acest stil este din ce în ce mai căutat și admirat de către oamenii cu prestanță care își doresc ca vilele sau apartamentele lor de lux să denote un aer ravisant și maiestuos. Iată ce înseamnă un proiect de amenajari case în stil clasic atunci când lucrezi cu echipa noastră de profesioniști.

amenajari interioare baie casa clasica
design interior casa clasica
design interior casa Bucuresti
design casa clasica Bucuresti

Casa clasica –  simetria este cheia spre un design ales

Pentru noi, abordarea fiecărui stil trebuie să denote acuratețe. Când vine vorba de un design  interior în stil clasic, acest lucru se remarcă datorită simetriei. Proporționăm obiectele de mobilier în așa fel încât să formeze un echilibru unitar care îndrumă privirea spre punctul focal al camerei. Simetria este susținută și de texturi și culori deosebite care trebuie să formeze un contrast cu mobilierul impozant. Creăm spații estetice care transmit atât o stare de bunăstare, cât și de relaxare.

Casa clasica –  mobilier nobil

Design-ul clasic este foarte ușor de recunoscut datorită mobilierului din lemn de calitate. Când alegem mobilierul, avem întotdeauna grijă ca acesta să fie direct proporțional cu suprafața la care ne raportăm. Mai mult decât atât, specialiștii noștri găsesc întotdeauna echilibrul perfect între funcționalitate și estetic. De aceea, obiectele noastre de mobilier italiene nu numai că îți vor înnobila casa, dar vor aduce un plus de valoare și în viața ta de zi cu zi. Canapelele și fotoliile sunt confecționate din țesături prețioase. Pentru a viziona o varietate de modele potrivite fiecărei camere a casei tale, accesează site-ul nostru.

Design-ul clasic foloseste perdele și draperii maiestuoase

Când vine vorba de perdele sau draperii, ne folosim de modele din materiale sofisticate, care oferă un aer regal și se armonizează cu celelalte elemente de design. Acestea adaugă mister și dau senzația de măreție, fiind două caracteristici de bază ale stilului. Folosim în general materiale precum catifeaua sau mătasea, care, împreună cu imprimeurile discrete formează un spectacol vizual. Folosim nuanțe luminoase pentru crearea  unui spațiu mai aerisit. Culorile calde sunt folosite îndeosebi pentru spațiile vaste care au nevoie să fie complimentate de culori îndrăznețe.

Calitate și fast - materialele naturale

În orice proiect de amenajari de lux este important ca materialele folosite să aibă o calitate superioară. Acest lucru nu numai că promovează durabilitatea, dar oferă casei un plus de valoare și îi adaugă mai multă personalitate. Folosim materiale naturale premium care denotă un aer fastuos și dichisit. Puteți vizualiza modelele noastre accesând pagina cu produse unde veți vedea materiale precum gresia cu aspect de piatră naturală, gresia porțelanată sau ceramică.

Nuanțele care promovează un aspect grandios –  design interior case 

În stilul clasic predomină culorile pastelate, care transmit o stare de calmitate și rafinament. Combinăm aceste culori cu nuanțele de auriu ale decorațiunilor sau cu nuanțele închise ale mobilierului, care formează contraste atrăgătoare și te îndeamnă să trăiești cu stil. Ne folosim de puterea culorilor de a transmite emoții prin crearea unui joc cromatic între mobilier, decorațiuni și materiale. Folosim combinații de nuanțe care formează echilibrul perfect între formalitate și calmitate, formând un stil care nu se demodează niciodată.

Iluminarea creează detalii fine

Corpurile de iluminat nu sunt doar obiecte funcționale, ci și decorațiuni care, atât datorită design-ului lor, cât și a luminii emanate, au puterea de a transforma un spațiu monoton într-unul de vis. Specific stilul clasic este candelabrul, care susține o stare de prosperitate și eleganță. Dacă ceea ce îți dorești este un aer mai intim, folosim lampadare sau sfeșnice care oferă mai multă dimensiune încăperii.

Dacă te gândești să începi un proiect de amenajari  pentru locuința ta, contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre ce presupune un proiect de design interior și care sunt beneficiile acestuia pe termen lung în viața ta. Vizitează site-ul Nobili Design pentru a-ți face o idee despre abordarea noastră și a te inspira.