Design interior casa clasica cu etaj in Bucuresti

Portofoliu design interior casa realizata de echipa Nobili Design in Bucuresti. Afla tendintele in materie de design interior case clasice recomandate de designerii Nobili in Bucuresti. Solutii amenajari interioare case si vile la cheie cu mobilier italian.design interior case clasice in bucuresti romania

design interior case clasice nobili bucuresti

design interior living casa bucurestiAmenajari interioare case clasice Bucuresti

Stilul clasic de design interior este in topul preferintelor clientilor, fiind un stil atemporal si iubit. Daca doriti sa implementati o schimbare in casa dumneavoastra cu etaj din Bucuresti, pentru un astfel de imobil, designerii Nobili recomanda un stil care este sinonim cu eleganta si gustul desavarsit.
design interior nobili bucuresti

design interior dormitor casa bucuresti

Solutii amenajari interioare cu mobila italiana

Piesele de mobilier clasice sunt usor remarcabile, deoarece au un aspect extrem de rafinat avand finisaje deosebite, de o calitate superioara. Fie ca sunt linii sobre sau unele stilizate cu mici detalii sculptate, un astfel de mobilier, import Italia va arata uimitor in orice incapere din casa cu etaj in stil clasic. Echipa de designeri se va consulta mereu cu clientul inainte de-a incepe amenajarea propriu zisa a casei. Parerea clientul primeaza in astfel de proiecte arhitecturale, deoarece tot ce se incorporeaza in aceasta casa cu etaj, trebuie sa il reprezinte pe el si gusturile sale.

Cei mai buni designeri vor lucra pentru casa ta

Cand vorbim de cromatica unui stil clasic, ne gandim la nuante sobre, insa recomandarea specialistilor ar fi culori mai calde si deschise precum un crem, bej sau nuanta fildesului pentru un living sau chiar dormitor mai luminos. Firma Nobili Design colaboreaza cu producatori de top in cea ce priveste materialele si chiar si accesoriile de design interior, asadar va vom recomanda doar produse de calitate. Daca doriti sa pastrati acceasi linie clasica si in cea ce priveste finisajele din casa cu etaj, trebuie mers pe un material natural precum lemnul. Pentru ca este elegant, este calitativ si este clasic. Acesta este o alegere inspirata nu doar pentru mobilier, dar si pentru pardoseala. Alegeti un parchet stratificat atat pentru bucatarie, living si chiar si hol.

Lucram cu materiale si mobilier de cea mai buna calitate

design interior living casa bucuresti
Servicii amenajari interioare la cheie in Bucuresti

Oferim servicii de amenajari interioare cu materiale premium folosite in proiectul 3d.

Continut