design casa moderna Bucuresti

Design interior casa - te vor surprinde aceste idei pentru locuința ta

Cerințele pentru serviciile de design interior casa diferă în funcție de așteptările fiecărei persoane. Un studio de amenajari interioare de renume știe să creeze spații de lux plecând de la orice stil de design interior. Aceștia folosesc idei creative și personalizate care au puterea de a transforma un spațiu monoton într-unul de vis.

Echipa Nobili Design vine întotdeauna cu cele mai bune soluții pentru amenajarea spațiilor grandioase. Experții noștri se adaptează cerințelor și caracteristicilor casei tale, oricare ar fi abordarea ideală pentru tine. Îți dorești să experimentezi o varietate de materiale, decorațiuni și obiecte de mobilier somptuoase? Experții noștri îți vor înnobila casa și o vor readuce la viață. Iată care sunt câteva dintre ideile sofisticate care înnobilează aspectul unei locuințe.

Design interior casa – Obiecte de mobilier de lux pentru un aspect nobil

Atunci când lucrezi cu un expert în domeniu, cu siguranță unul dintre obiectivele sale va fi crearea unui spațiu care va fi la fel de fermecător și ravisant și pe termen lung. Obiectele de mobilier sunt cele care îți înnobilează casa și îi definesc stilul. De aceea, este esențial să optezi pentru un mobilier din materiale de o calitate superioară.

Pentru noi, calitatea înseamnă durabilitate. Dacă îți dorești să te răsfeți cu un design de lux pentru locuința ta, pe site-ul nostru găsești o varietate de obiecte de mobilier care oferă un aer nobil și sofisticat. Scaunele elegante sau bibliotecile impunătoare creează un aspect vizual de excepție și oferă o atmosferă maiestoasă. Alege întotdeauna un mobilier care face cinste casei tale și o pune în valoare la adevăratul ei potențial.

Folosirea materialelor de lux pentru designul casei tale

Materialele sunt cele care adaugă căldură locuinței tale și transmit emoție. Acestea adaugă un plus de confort și creează un spațiu primitor, mai ales când vine vorba de amenajarea dormitorului sau a livingului tău. Mătasea, catifeaua, lâna sunt materiale excelente atât pentru un covor somptuos, cât și pentru perne sau pături.

În plus, tot la categoria materialelor de lux pot fi incluse gresia porțelanată sau cea cu aspect de piatră. Acestea evidențiază ideea unei case ravisante și înnobilează aspectul bucătăriilor și al băilor. Pe site-ul nostru puteți găsi astfel de modele care se potrivesc atât stilului modern, cât și celui clasic. Aceste detalii sunt cele care fac diferența dintre o casă cu un aspect satisfăcător și una care încântă și surprinde privirea.

Impactul corpurilor de iluminat asupra design-ului casei tale

Un  studio de amenajari interioare care lucrează la standarde înalte folosește lumina pentru a oferi mai multă viață și personalitate încăperii. Mai mult decât atât, designul grandios al unui corp de iluminat transmite o stare de prosperitate și creează o atmosferă nobilă. Acestea este o alegere excelentă dacă îți dorești un accesoriu care adaugă un plus de valoare esteticului și ajută la crearea unui spațiu funcțional.

De exemplu, în amenajarea unei sufragerii în stil clasic am folosit adesea candelabre îndrăznețe care denotă un aer falnic. În schimb, interioarele moderne se folosesc atât de corpuri de iluminat, cât și de lumina naturală, pentru a crea impresia unui spațiu curat, confortabil și spațios. O lumină caldă va da senzația unui spațiu primitor, în timp ce o lumină mai rece va denota o atmosferă serioasă.

Design interior casa: Crearea unui spațiu bine definit

Orice proiect de design interior începe cu un plan. Pentru a putea observa armonia creată între texturi, culori, decorațiuni și obiectele de mobilier, realizăm un plan 3D cu ajutorul căruia vei vizualiza proiectul final. Fiecare element care face parte din design trebuie să aibă un scop. De exemplu, pentru un living spațios, vom alege piese care sunt proporționale cu spațiul și care îl complimentează.

Construirea unui punct atrăgător în fiecare cameră favorizează design-urile de interior fastuoase. De exemplu, dacă dispui de ferestre mari, cu o priveliște impresionantă, vom scoate acest detaliu în evidență pentru a oferi încăperii personalitate. Un șemineu este de asemenea un element care atrage atenția. De aceea, ne folosim de finisaje, materiale sau decoruri rafinate pentru a-l pune în valoare.

Nobili Design este un studio de amenajari interioare care surprinde întotdeauna prin abordări personalizate și inovative. Ne dorim să aducem o diferență în viața ta prin crearea unui design care te inspiră și te îndeamnă la o viață trăită cu stil. Serviciile noastre de design interior sunt disponibile atât în București, Constanța, cât și în alte orașe din țară. Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre ce înseamnă un design interior de lux.

Cuprins

Designer Interior