apartamente amenajari interioare

Afla cum poti amenaja un apartament cu 3 camere

Ai nevoie de ajutor pentru proiectul tau de design interior apartament 3 camere? Îți dorești ca de fiecare dată să te întorci nerăbdător acasă? Ești doar la un pas distanță de a-ți transforma apartamentul monoton într-un spațiu de lux. Lucrează cu un designer de interior de excepție, și vei afla că nimic nu este imposibil.

design_interior_apartament

Nobili Design dorește să aducă la viață casa visurilor tale. Expertiza noastră în amenajări interioare pentru apartamente ne oferă astăzi privilegiul de a lucra cu oameni cu prestanță, care pun mare preț pe o calitate superioară și un design personalizat. Prin serviciile noastre ne dorim să oferim, pe lângă aspectul vizual de excepție, o experiență de cinci stele de care te vei putea bucura în fiecare zi chiar la tine acasă.

design interior apartament cu 3 camere

Rafinament si stil pentru apartamentul tau de 3 camere

Dacă îți dorești ca locuința ta să fie asemenea unei opere de artă care atrage priviri admiratoare, atunci trebuie să îți definești stilul. Fie că îți dorești să abordezi un stil clasic, modern și nu numai, alături de o echipă  de experți vei reuși să obții rezultate excepționale.

Alege stilul modern dacă îți dorești ca apartamentul tău să denote eleganță și prospețime. Este o abordare excelentă pentru apartamente, întrucât, datorită culorilor deschise și a geometriei neutre, va crea iluzia unui spațiu mai amplu. Ferestrele înalte cu vedere panoramică și oglinzile mari contribuie la crearea unui astfel de efect.

Dacă îți dorești ca apartamentul tău să aibă un aer nobil, specific caselor din secolul trecut, designul clasic este ceea ce cauți. Acesta este definit de simetrie, ordine și finisaje deosebite. Într-o astfel de casă vei găsi obiecte de mobilier din materiale naturale, imprimeuri discrete și materiale sofisticate. Pentru a înnobila un astfel de cadru, sunt folosite candelabrele somptuoase care reflectă lumina prin străluciri divine.

apartament cu 3 camere
apartamente amenajari interioare

Confort și funcționalitate alături de un designer interior

Cu toții ne dorim ca în apartamentul nostru să ne simțim precum într-un hotel fastuos, unde confortul și stilul rafinat sunt la ordinea zilei. Din fericire, nu trebuie să mergi în vacanță pentru a avea parte de o astfel de experiență. Tot ce trebuie să faci este să colaborezi cu o firmă prestigioasă care oferă servicii de design interior apartamente.

Echipa noastră analizează caracteristicile locuinței tale și le pune în valoare prin intermediul unui proiect 3D, care te va ajuta să vizualizezi aspectul final chiar înainte ca demersurile să înceapă. Vei fi sfătuit și îndrumat în alegerea culorilor, texturilor, materialelor și a mobilierului, astfel încât toate acestea să se armonizeze și să formeze un tot unitar.

Nu uita că în spatele unui apartament impresionant se află un designer de case de succes.   Pentru a te bucura de zile pline de fast și grandoare, apelează la o echipă de încredere care creează locuințe nobile și stilate. Vizitează site-ul Nobili Design și descoperă proiectele noastre de amenajări interioare care te vor inspira în luarea celei mai bune decizii. Serviciile noastre sunt disponibile în București, Constanța, precum și în alte orașe din țară.

 

Livingul de lux este atracția apartamentului tau

Livingul este atracția casei, fiind locul în care ne petrecem cel mai mult timp cu familia.  Totodată, aceasta este camera care îți oferă cea mai multă libertate de a aplica tehnici și idei de design. Pentru a face diferența dintr un decor comun și unul sofisticat, alege un tablou impozant care va adăuga personalitate locului sau un candelabru sclipitor.

Un living de lux este compus din obiecte atemporale, care oferă o alură aristocratică sau regală. Simplitatea poate fi și ea un semn al eleganței, iar în acest caz, aerul nobil al camerei este redat de coloristică, texturi și materiale alese. Livingul este locul oportun pentru folosirea și combinarea elementelor de decor la un nivel superior, într-un mod rafinat și inspirat.

Designer Interior